Helsingborg flyttar in – en bärbar talkshow

Kombinera Bergs bärbara talkshow som koncept med namnet från Berg flyttar in, addera lite mysfaktor från Café Norrköping, mixa in en nyfiken och nördig tjänsteman från offentlig sektor och en lätt tokig och nördig live-video-guru, fokusera på djuplodande samtal om internet och samhällsutveckling – så  har du  blandat ihop den cocktail som vi valt att kalla #hbgflyttarin.  Lägger man sedan produktionen under en intensiv vecka med tusentals intressanta människor samlade på otaliga spännande mötesplatser inom promenadavstånd, då tror jag alla känner att det här kan bli något alldeles extra. 

Vi vet inte exakt hur #hbgflyttarin kommer att bli  – men vi är övertygade om att det blir något alldeles extra. Något lite busigare, mycket skönare. 

Från söndag till fredag, kl 17:30, under Almedalsveckan 2014  kommer Joakim Jardenberg och Björn Falkevik, med Helsingborg som ram och fokus, att flytta in hos olika organisationer. Läs mer om innehållet, men framförallt, bidra! Vi har massor med planer, men är erfarna nog att veta att Almedalen i första hand handlar om flexibilitet. Kommentera på det här inlägget eller kontakta Joakim.

I klippet nedan kan du se nördarna testa tekniken och diskutera  innehållet – från självaste Almedalen nu i maj. Det märks nog att vi är lite nykära i den här möjligheten som öppnat sig ;) Blir du nyfiken finns det mycket mer läsning om tekniken.

Bildcred: creative commons licensed (BY) flickr photo by @jocke

 

5 reaktion på “Helsingborg flyttar in – en bärbar talkshow”

  1. Fredagens ”demokrati och medbestämmande” – borde ni inte hälsa på i huset som TU och Utgivarna hyr och där ett helt gäng svenska mediechefer bor under veckan? Skulle kunna bli spännande snack på temat ”Vem ska berätta om vad?” Och ”Vem reglerar vad som berättas?”

Kommentera