Helsingborg flyttar in med Magnus Höij – Internetworld (S01E05)

Idag satt vi mitt på Stora torget i Visby och språkade med Mr Internet himself – chefredaktören för Internetworld. Magnus Höij är oftast den som håller i intervjun, som modererar samtalet, som får andra att skina. Men nu sitter han i centrum och ska bjuda på all sin klokskap. Och berättar lite mer om vad som ska hända nu, när han går vidare och blir vd för Svenska Teknik & Designföretagen.

För första gången fick vi också lite tekniska problem, när appen i iPad kraschade. Därför är det här samtalet delat på två klipp. Se det som en liten kaffepaus i mitten ;)

Bildcred: creative commons licensed (BY-SA) flickr photo by Ziggy Creative Colony

En reaktion på “Helsingborg flyttar in med Magnus Höij – Internetworld (S01E05)”

  1. Lysande. Glöm inte de äldre som inte har någon dator eller inte kan använda den fullt ut känner inte till begreppett WiFi än minder vad internet använd till. Att nå dem med att det finns hjälp i form av kurser för all former av telefoner plattor och datorer. https://www.facebook.com/bengtubengtsson?fref=nf

    Jag håller kurser på Studieförbundet Vuxenskolan, men det finns ju även andra studieförbund så info till alla 50+ om att ta kontakt .

    Med vänlig hälsning
    Bengt

Kommentera