Mer Helsingborg i Almedalen

Helsingborg gör mycket mer under Almedalsveckan 2014. Allt vi gör genomsyras av vår vision, Helsingborg 2035, och att Helsingborg är staden som gör. Vi är lite busigare och mycket skönare.

#oresundshuset

För femte året i rad arrangerar Helsingborgs stad tillsammans med Lunds kommun, Malmö stad, Malmö Högskola, Region Skåne och Öresundskomiteen seminarier i Öresundshuset under Almedalsveckan 29 juni– 4 juli. Helsingborg lyfter fram de unga. Kolla in programmet, och missa inte våra dagliga mingel kl 17:30. Håll koll på Twitter, du hittar alla våra aktiviteter under #oresundshuset. Vi är speciellt stolta över

#kompisladda

Bilden ovan visar hur det ser ut när #helsingborg‬ laddar inför ‪#‎almedalen. Alltså, om din telefon kippar efter ström – hugg en helsingborgare och #kompisladda. Vi har energi så det räcker och blir över. Med andra ord, i Helsingborg gillar vi inte bara trådlöst internet, vi slår gärna ett slag för trådlös ström också;)

#bomfie

Hashtag som är vad den heter ;)

#hbg2035

Vår vision bär vi alltid med oss.  Hugg oss var helst, när helst, så pratar vi om Helsingborg2035 – och hugg oss inte minst på twitter, vi lyssnar och pratar på #hbg2035.

Bildcred: creative commons licensed (BY) flickr photo by @jocke

Kommentera